Talous ja kustannus­vaikuttavuus

Palveluiden kustannusvaikuttavuuden parantaminen

RAI-tietoa voidaan yhdistää työn mitoitukseen kustannusvaikuttavia palveluita kehitettäessä.

Olemme kehittäneet yhteistyössä AikaPlussan kanssa RAI-tiedon hyödyntämiseen ja työn mitoittamiseen perustuvan palvelutuotteen, jolla saadaan määriteltyä nykyiset palvelutarpeeseen pohjautuvat asiakassegmentit sekä laskettua niiden tarkka aika- ja kustannusmerkitys. Analyysin pohjalta voidaan kehittää ja parantaa palvelun laatua, oikea-aikaisuutta, tehokkuutta, kustannusvaikutuksia sekä henkilöstötarpeen oikeaa mitoittamista.

Taloudellinen mallintaminen ja analyysit

GeroFuture voi auttaa organisaatioita taloudellisessa mallintamisessa. Olemme olleet organisaatioiden apuna mm. taloudellisten ennusteiden ja kannattavuuslaskelmien laadinnassa uusia yksiköitä perustettaessa. 

Muita GeroFuturen talouteen ja kustannusvaikuttavuuden parantamiseen liittyviä palveluita ovat esimerkiksi välillisen ja välittömän hoitotyön laskenta ja mitoittaminen, henkilöstömitoitusanalyysit ja henkilöstöresurssien optimaalinen käyttö, palveluiden hinnoittelulaskenta sekä markkina- ja verrokkianalyysit.

Autamme mielellämme organisaatioita erilaisissa kannattavuuslaskentaan, kustannusvaikuttavuuteen ja talouden hallintaan liittyvissä kysymyksissä.